keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Silkkitakki irroitettavalla turkiskauluksella

Tämän tein koulussa " uniikkipäällysvaate " kurssilla. Päällimateriaali on silkkiä ja vuori on polyesteriä. Olisin ostanut viskoosia tai kuproa, mutta eipä sitä meidän laatu eurokankaassa ollut. Napit edessä on myös päällystetty silkillä.
Takana on koristerenkaita vyötärön kohdalla. Pitsiä olen liittänyt kaulukseen ja helmaan, maksoi peräti 30€/m, ja sekin oli polyesteriä, mutta näyttää kalliilta, mitä se onkin. Olisin pitsinkin ostanut mielummin viskoosina, mutta eipähän sitä tietenkään löytynyt siihen hätään...
Turkiskaulus on lammasta, ostin käytetyn turkin kirpparilta, ja siitä sitten ompelin kaulukset.

Niin, on varmaan sanomattakin selvää että kaavoitus ja kuosittelu on tehty itse :)

Tässä kuvia tuotteesta:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kaksi korsettia

Ensimmäinen on korsetti, joka on puolivalmiina pyörinyt kaapissa ties mitenkä pitkään. Nyt innostuneena uudesta saumuristani, niin päätin ommella korsetin loppuun. Se on paljon violetimpi oikeasti, kuin kuvassa. Päälläollessa se ei mene tuollatavalla ryppyy edestä, niinkuin tuossa kuvassa näkyy :/ Korsetissa on metalliset luut, 9mm leveää spiraalia ja suoraa luuta takana nyörityksen kohdalla. Kaavat on itse tehty korsettiin :)

Photobucket

Photobucket


Toinen korsetti on unelma pitsihörhelö :) Näyttää mielestäni paremmalta livenä kuin kuvissa, ehkä saan otettua parempia kuvia joskus tulevaisuudessa.
Materiaalina on viininpunaista puuvillasamettia, sekä viskoosi pitsiä, joka näyttää laadukkaalta. Metallisia spiraaliluita on työnnetty joka saumaan, ja etupaneelin alla on myös luu, joka ei näy päälleppäin.
Laitoin korsettiin oikein jytykän vuoren, niin kestää kiristellä enemmänkin :) Niin ja kaavat on itse tehty korsettiin.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Musta pitsimekko

Ompelin tällaisen mekon... pääntiestä tuli ehkä vähän liian iso 0_o Materiaali oli eurokankaan halvimmat kankaat, eli pitsi oli jonkun 3€/m ja tuo toinen on alelaarista 2€/m, eli mekolle ei hirveästi hintaa kertynyt.

Photobucket

Photobucket