torstai 25. helmikuuta 2010

Nahkakorsetteja x2 ja pvc pääkallokorsetti ! :)

Heipähei!
On tullut ommeltua taas vähän korsetteja varastoon ^^
Esimerkiksi tämä pvc brokadi korsetti, josta tein lyhyemmän mallin kuin yleensä. Sillä saa aikaiseksi kauniin vyötärön kaaren! Korsettiin pvc on otettu minun vanhoista pvc housuista joille ei enää muuta käyttöä löytynyt :) Metalliset luut löytyy, edestä ja takaa metallista suoraa, muutan 9mm leveää spiraalia.Sitten ompelin kaksi nahkaista korsettia, toinen on vyötärökorsetti ja toinen on rinnanyli. Rinnanyli korsetissa on minun vanhojen kenkien soljet edessä, ja nahka on vanhoista nahkatakeista leikattu, eli kierrätystä on kuvioissa :)Korseteista löytyy metalliset luut ja plansetit, 9mm leveää spiraalia ja nyörityksen kohdalla metallista suoraa.

4 kommenttia:

Raitapaita kirjoitti...

Löysin blogin ihan vahingossa. En itse voisi kuvitella pukeutuvani korsetteihin ja muihin vaatteisiin, joita olet täällä esitellyt, mutta näitä on kiva katsella! Olet taitava. Selasin kaikki läpi ja tykkään paljon tuosta army-tyylisestä takista. :D

Alissa kirjoitti...

Raitapaitakin rohkeasti vaan. Elämä on liian lyhyt siihen että jättää tekemättä ne asiat mitä oikeasti haluaa.

Itsekin löysin tämän blogin just äsken ja nämä on kaikki minusta todella upeita.

Candy Starstruck kirjoitti...

Myin sieluni tuolle pitkälle nahkakorsetille, löytyipäs jotain nahkaista, joka sulatti totaalisen pitseilijän sydämen. Se on ehaaana!

Anna kirjoitti...

Mitkä sulla tuli sitten tuohon pitkään nahkakorsettiin materiaalikustannukset??