lauantai 8. toukokuuta 2010

Burleski asukokonaisuus

Tein koulutehtävään liittyvän asukokonaisuuden burleskivaatteista.
Asukokonaisuuteen kuuluu:
Korsetti
Sukkanauhaliivit
Kaulakorsetti
Päähine
Tyllihame

Materiaalina käytin morsiussatiinia ja silkkiä.

Kuvia:6 kommenttia:

valkyr kirjoitti...

Ja vetovir brändätyt ^^

Anonyymi kirjoitti...

Upeasti valmistettu, kaunis kokonaisuus! :)

Amonette kirjoitti...

Onpa todella upeita kaikki nämä mitä täältä löyty, wau! Saisiko tiedustella että mistä olet löytänyt tuota ihanaa verkkomaista materiaalia kun tuossa päähineessä on käytetty? Olen kovasti etsinyt enkä ole vielä löytänyt semmoista :)

Ventovir kirjoitti...

Hei!
Materiaalia ostin Tampereelta, Koskikeskuksessa sijaitsevasta ompelutarvikeliikkeestä. Se sijaitsee muistaakseni kolmannessa kerroksessa :)

Jente kirjoitti...

fantastinen mekko runoja.
Voin onnitella niiden valmistaja vain.
Professional toimii.:)

Sara kirjoitti...

Voi vitsi miten upea tuo hame erityisesti näistä on! :) Olisipa itselläkin taitoa ja ideoita väsätä tuollaista.

Olen itse aika aloittelija ompelemaan, mutta päätin uskaltautua kokeilemaan taitojani. Mietinkin, voisitko sinä auttaa minua hiukan? http://1.bp.blogspot.com/-uUAdI0vX6g8/TstzgTgGlvI/AAAAAAAADnU/TS32RgFo2is/s1600/il_570xN.231209963_large.jpg Kyseessä olisi tuo hame.

Osaisitko sanoa yhtään pelkästä yhdestä kuvasta (hävitin itsekin oikean sivun aikoja sitten..), että montako metriä tylliä tuohon uppoaa? Siis niinkun noin jotakin lukua, tottahan toki tilaisin myös ylimääräistä :) Saako pelkällä tyllillä ylipäätään ikinä noin peittävää pintaa aikaan? Kiitos, jos jaksat ja uskallat jotakin heittää, en tule ampumaan sinua vaikka ongelmia syntyisikin kankaan pituuden kanssa, itseni on vaan tosi hankala hahmottaa. :)